Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

HANHIA geese


Ohitettiin autolla nämä hanhet monta kertaa. Pelto ja hanhet olivat valtatien varressa, ei ihan lähellä tietä. Ihmeteltiin kun ne on aina samassa kohdassa, ja oudon värisiä. Tarkempi katselu paljasti ne houkutuslinnuiksi. Ei ihmekkään jos ne ei liikkuneet.

14 kommenttia:

 1. Que maravilla poder disfrutar de los gansos en libertad, preciosas fotos Sami.Besos.

  VastaaPoista
 2. Miten ihmeessä tarvitaan vielä houkutuslintuja kun teilläpäin niitä on ollut tuhansien parvissa muutenkin? ...ja valtatien varressa, eihän siinä saa edes ampua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku varmaan haluaa kuvata niitä vieläkin lähempää. Tai varttuu metsähanhia. Niitä muistaakseni sai metsästää.

   Poista
 3. Hi Sami!
  I am delighted with your photo and geese.
  Greetings:)

  VastaaPoista
 4. No jo :D! Hauska kuva!
  Muutama vuosi sitten en ollut vielä koskaan nähnyt harmaahaikaraa luonnossa. Ja sitten sellainen oli kerran eräällä laiturilla, kun ajoimme ohi. Äkkiä ulos autosta (onneksi mies ehti hidastaa) ja kamera valmiiksi... Ja sitten huomasin, että voi s...eli! Se oli koriste!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh. Sorry , mutta alkoi väkisin hymyilyttämään. Olet ihan yhtä innokas kuin mekin. Välillä lintuja näkyy ihan joka paikassa vaikka se on joku ihan muu.

   Poista
  2. No kyllä tuolle saa vaikka nauraa äänen 😁. Mies ainakin nauroi vedet silmissä kun menin takaisin autoon.

   Poista
  3. Moi. Kun on yhtä innokas kuin mekin niin näitä tilanteita vaan tulee. Itselle on joskus hyvä nauraa. Meidän perheessä on nähtyy karvaisista linnuista lähtien vaikka mitä.

   Poista