Tässä lainaus wikipediasta. Toiselta nimeltä Juudaksenkorva. Juudaksenkorvaa ja sen sukulaislajeja käytetään aasialaisessa ruoanlaitossa, enemmän rakenteen ja värin kuin maun takia. Ne kuivataan ja leikataan suikaleiksi, jotka sekoitetaan keittoon tai salaattiin. Koska lahottajasienien kasvattaminen on helpompaa kuin mykoritsasienien, juudaksenkorvia kasvatetaan myyntiin tukkien ja puulastusäkkien pinnalla satojatuhansia tonneja vuodessa. Auricaria-suvun sieniä käytetään myös kiinalaisessa lääketieteessä, ja niiden mahdollista käyttöä syöpälääkkeenä tutkitaan.
Hermosa foto SSami, besos.
VastaaPoistaEn muista tavanneeni koskaan.
VastaaPoistaTodella omaperäinen :-)
Harvemmin näkee. Joskus käy tuuri.
PoistaI have never seen anything like that ... but it is very beautiful!
VastaaPoistaNice photo, Sami!
Thank you very much.
PoistaExcelente imagen, muy buenos los detalles,las texturas y la luz,saludos y feliz semana.
VastaaPoistaThank you very much. Greetings.
PoistaHyvä kuva 👍 😊
VastaaPoistaKiitos paljon.
PoistaEn ole nähnyt aikaisemmin. Syödä ei ilmeisesti kannata 😀
VastaaPoistaTässä lainaus wikipediasta. Toiselta nimeltä Juudaksenkorva. Juudaksenkorvaa ja sen sukulaislajeja käytetään aasialaisessa ruoanlaitossa, enemmän rakenteen ja värin kuin maun takia. Ne kuivataan ja leikataan suikaleiksi, jotka sekoitetaan keittoon tai salaattiin. Koska lahottajasienien kasvattaminen on helpompaa kuin mykoritsasienien, juudaksenkorvia kasvatetaan myyntiin tukkien ja puulastusäkkien pinnalla satojatuhansia tonneja vuodessa. Auricaria-suvun sieniä käytetään myös kiinalaisessa lääketieteessä, ja niiden mahdollista käyttöä syöpälääkkeenä tutkitaan.
Poista